Vil du bli forhandler?

KLAR FOR Å GJØRE EN FORSKJELL?

Har du egentlig tenkt på hvor mye kjemikalier du, og ikke minst barna dine, utsettes for hver dag? Likevel brukes det stadig mer såpe og sterke rengjøringsmidler i hjemmet. De som blir kraftigst eksponert for nettopp dette er barn.

Barn bruker alle sansene til å utforske og tilbringer mye tid på gulvet, som er der mange bruker mest såpe. Innånding og hudkontakt med kjemikalier er direkte helseskadelig og bør begrenses betraktelig, noe overlege i Arbeidstilsynet, Jan Vilhelm Bakke, understreker.

Med ENJO kan du redusere såpeforbruket med 90%.

Vi ønsker å spre budskapet og håper at du vil være med på veien mot å gjøre Norge kjemikaliefritt. Som ENJO-forhandler kan du gjøre en positiv forandring – for deg og menneskene rundt deg og for miljøet.

HVORDAN JOBBER EN ENJO-FORHANDLER?

Du er din egen sjef og kan styre hverdagen din selv ut i fra hva som passer best for deg og familien din. Du vil også få gode kolleger samlet i en gruppe i ditt distrikt, som også vil bestå av en gruppeleder.

Som ENJO-forhandler holder du kurs i moderne renhold. Dette kan du gjøre på ulike måter, gjerne en kombinasjon av alle tre.

PERSONLIG VISNING

Tilpass kundens ønsker og behov ved å holde kurs for én husstand.

KURS MED FLERE GJESTER

Få kunden til å invitere noen venner hjem til seg for en hyggelig og lærerik kveld. Her kan du overbevise hele gjengen om den beste måten å rengjøre på.

SELG PÅ NETT

Driv din egen nettbutikk! Når dine kunder handler via nettbutikken får du provisjon.

HVA KAN ENJO TILBY?

FLEKSIBILITET

Tilpass jobben og arbeidstiden til din livsstil og hold kundekontakt på den måten som passer deg best. Du har din egen database med kunder og bestillinger på nett, så du kan jobbe fra hvor du vil!

INNTEKT, REISER OG PREMIER

I ENJO kan du motta belønning i ulike former. Tjen penger på salg og rekruttering, vinn premier og få mulighet til å bli med på fantastiske reiser sammen med andre forhandlere – både innenlands og utenlands!

OPPLÆRING OG OPPFØLGING

Samtidig som du er din egen sjef, vil du bli en del av en gruppe i ditt område. Du får personlig opplæring og oppfølging, og ENJOs hovedkontor er alltid der for deg.

PRODUKTER MED MENING

I Norge bruker vi atten millioner liter såpe årlig. Med ENJO kan dette reduseres med 90%. Bli med og gjør Norge renere!

BLE DU LITT NYSGJERRIG?

Ønsker du å vite mer om jobben som forhandler?

Bli med på vårt uforpliktende online informasjonsmøte!