Prøveklut

Velkommen til ENJO!

Du har kanskje fått utdelt en liten prøveklut fra en ENJO-forhandler, og kan nå være litt usikker på hva du skal få ut av denne. Lappen som fulgte med kluten forklarer kort hvordan du kan utføre en test for å se effekten av ENJOtex-fiberen, men om du vil vite litt mer kan du se på videoen under.

Videoen viser bruk og effekt på noen ulike flater, og etter demonstrasjonen kommer et klipp fra NRK som tester og forklarer rengjøring med fiber og vann i forhold til med såpe.

 

På baksiden av lappen som fulgte med kluten har din forhandler fylt ut sin kontaktinformasjon. Om du ønsker å vite mer, har noen spørsmål, eller ønsker en demonstrasjon hjemme hos deg selv, så ta kontakt!

Vi har også nettbutikk, som du kan se i menyen over, så kikk gjerne gjennom produktene våre for å bli litt kjent med hva vi har. Ellers anbefaler vi alltid at nye kunder får en innføring fra en forhandler som kan vise hvordan produktene brukes for å oppnå det beste resultatet, slik at du blir fornøyd.

Ønsker du å bli forhandler selv?

ENJO har forhandlere rundt om i hele landet, og du har også muligheten til å bli en av dem.

Om fleksibel arbeidstid som du styrer selv trigger deg, samt det å være din egen sjef, så kan dette være noe for deg. Ønsker du mer informasjon om ENJO-jobben kan du kontakte din forhandler. Du er også velkommen til å kontakte hovedkontoret på mail (office@enjo.no), om du har noen generelle spørsmål.