Kjemikaliefritt hjem

Med ENJO kan du spare 90 % av såpeforbruket i husholdningen, bruke halvparten så mye vann og rengjøre på halve tiden! Alt dette mens du sparer helsen din, sparer penger og gjør miljøet en stor tjeneste. Vår “ENJO Pure” pakke inneholder alt du trenger for å konvertere hjemme ditt til en helt ny, friskere måte å rengjøre på. Studier viser at det blir minst seks ganger renere enn med såpe! Tenk det, og du slipper å puste inn såpe og kjemikalier fra rengjøringssprayer.

Vår erfaring, etter nesten 30 år på det norske markedet, er at for å få fullt utbytte av ENJO lønner det seg for deg å investere i produkter til hele huset med én gang. På den måten unngår du å måtte fortsette med såpe i deler av hjemmet ditt. Det blir litt som å bestemme seg for å kjøpe ny bil, for så å bare kjøpe hjulene i første omgang. Da vil du mangle mye av det du trenger for å komme skikkelig i gang. Og det er fare for at den nye “bilen” blir stående i garasjen, mens du humper videre med den gamle…

 

Det kan kanskje virke som mye penger å bruke på rengjøring, men etter 1-2 år har du tjent inn igjen hver krone og du vil begynne å spare penger. Produktene fra ENJO har du i minst 3 år, før de er modne for utskifting.

hvordan vasker du kjemikaliefritt med ENJO? Med litt kaldt vann og grovrentfiber løser du opp smuss og bakterier. Etterpå tørker du, eller naler over slik at du fjerner dette. Når husvasken er gjort, vasker du ENJOfibrene i vaskemaskinen på 60 grader, i et vaskenett, og voila!

ENJO Pure” pakken inneholder altså alt du trenger for å skifte husholdningen fra såpe til vann. Du får produkter til gulv, vindu, kjøkken, bad og støv/ universal.

Ønsker du demo av produktet før du handler? Vi har forhandlere i hele landet som kan komme hjem til deg og forklare og vise. Du får teste produktene i ditt hjem og får individuell hjelp og oppfølging. Det er helt gratis og uforpliktende. Ta kontakt, så finner vi en forhandler i nærheten av deg.