Kampanje

STØTT ROSA SLØYFE-AKSJONEN

ENJO Norge donerer 5 kr til Rosa sløyfe-aksjonen for hvert hudpleiesett som blir solgt. Pengene går til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Alle skal ha tilbud om best mulig behandling, men ikke alle skal ha den samme behandlingen.

HVORDAN VIRKER DET?

ENJOs hudpleiefiber er fremstilt spesielt for å rense og stimulere huden. Døde hudceller og fett fjernes og fibrene setter i gang blodsirkulasjonen, slik at blodtilførselen øker, oksygenstrømmen stimuleres og nye hudceller dannes.

Du kan lese mer om vår hudpleiefiber og hvorfor du bør bruke ENJO i stedet for sminkeservietter og skrubbekorn til ansiktet her. 

VIL DU VÆRE MED OG BIDRA?

Ved å kjøpe denne hudpleiepakka bidrar du med 5 kr til Rosa sløyfe-aksjonen. Du bestiller den som vanlig, og vi donerer pengene. Enkelt og greit!

Har du lyst til å sjekke ut vår Halloween-kampanje? Trykk her 🙂 

MEN HVA ER ENJO?

Du har kanskje ikke hørt om ENJO før? ENJO er et bærekraftig rengjøringssystem som ved hjelp av vann og unike fiberegenskaper gjør det seks ganger renere enn med såpe og vanlige kluter. Vi har et ønske om at alle skal ha et kjemikaliefritt hjem. Dermed kan du faktisk redusere allergi og luftveisplager, samt spare miljøet for både avfall og skadelige kjemikalier som vanligvis havner i sluk og videre ut i havet.

Når du vasker med såpe og gnir dette rundt med en vanlig klut, legger du igjen en hinne med kjemikalier og rester av skitt og smuss, noe som skaper grobunn for sopp og bakterier. Alt dette kan du fjerne med ENJO. Du trenger ikke såpe – du trenger bare litt vann.

ENJOtex-fibrene er hundre ganger tynnere enn et menneskehårstrå, og når godt ned i porene på alle flater. De løfter, fanger opp og holder på fett og smuss helt til du vasker dem. Alle produktene kan vaskes i maskin på 40-60° (legg dem i vaskenett og bruk vanlig vaskemiddel, men ikke skyllemiddel).

I vår nettbutikk (klikk på «Meny» øverst til venstre på siden) finner du rengjøringsprodukter for hjemmet, både innvendig og utvendig (også bil, båt, sykkel etc.) og selvfølgelig for huden.

Har du lyst til å lære mer om ENJO? Du kan lese mer detaljert om hvordan det virker her. Sjekk også ut videoene nedenfor og bli klokere på helse- og miljøvennlig rengjøring.

 
 
 
 

TEKNOLOGI

ENJO utvikler sine egne fibre og kvalitetssikrer ned til minste detalj. Dette er håndtverk og teknologi på én gang.

EFFEKTIVITET

Med ENJO vasker du minst seks ganger renere enn med såpe. Og du gjør det på halve tiden.

ERGONOMI

Med ENJO kan du vaske uten å bøye deg unødig og utstyret er lett å håndtere, både for unge og gamle.

BÆREKRAFT

Produktene er øko-tex sertifisert, ISO-seritifisert, gjenbrukbare og gjenvinnbare. Produksjonen 100 % klimanøytral.

HVA SIER ANDRE OM ENJO?

 

„Superfornøyd! Etter 11 år og still going strong! Rengjør uten at man trenger å bekymre seg for kjemikalier og avgasser, ungene kan hjelpe til uansett hva man rengjør og så går det raskere så vi kan finne tid til mer kos”

Mia Elise Moen

 

„Helt fantastiske produkter. Har brukt disse produktene hjemme i 2 år. Kommer ikke til å gå tilbake til såpe produkter.”

Odd Arne Skårerverket

 

„Prøvd moppesystemet, og er meget fornøyd. Koster, men varer lenge (hatt i flere år, men er som nytt) og gjør vaskingen enklere. godt verktøy forenkler det meste, slik er det ogå med godt moppesystem! Har supplert med universalklut nå nylig og det ble fart på sakene”

Martin Henrik