Kampanje

JUL IGJEN!

Årets Black Friday, som vi kaller Smart fredag, er over for denne gang. Nå kan vi fokusere på jula og alt det hyggelige som følger med denne tiden. Om du ikke har gjort unna julegavehandelen ennå, så kan du sjekke ut våre julegavetips her.

Handler du gaver på nett, husk å bestille før 13. desember, som er Postens siste dato for garantert leverte varer før jul.

God jul!

MEN HVA ER ENJO?

Du har kanskje ikke hørt om ENJO før? ENJO er et bærekraftig rengjøringssystem som ved hjelp av vann og unike fiberegenskaper gjør det seks ganger renere enn med såpe og vanlige kluter. Vi har et ønske om at alle skal ha et kjemikaliefritt hjem. Dermed kan du faktisk redusere allergi og luftveisplager, samt spare miljøet for både avfall og skadelige kjemikalier som vanligvis havner i sluk og videre ut i havet.

Når du vasker med såpe og gnir dette rundt med en vanlig klut, legger du igjen en hinne med kjemikalier og rester av skitt og smuss, noe som skaper grobunn for sopp og bakterier. Alt dette kan du fjerne med ENJO. Du trenger ikke såpe – du trenger bare litt vann.

ENJOtex-fibrene er hundre ganger tynnere enn et menneskehårstrå, og når godt ned i porene på alle flater. De løfter, fanger opp og holder på fett og smuss helt til du vasker dem. Alle produktene kan vaskes i maskin på 40-60° (legg dem i vaskenett og bruk vanlig vaskemiddel, men ikke skyllemiddel).

Når produktene begynner å bli slitt og må byttes ut, kan de leveres til oss for oppsirkulering. Da blir de gamle fibrene brukt til blant annet isolasjon og fyll til bilseter. Zero waste!

Har du lyst til å lære mer om ENJO? Du kan lese mer detaljert om hvordan det virker her. Sjekk også ut videoene nedenfor og bli klokere på helse- og miljøvennlig rengjøring.

 
 
 
 
 

TEKNOLOGI

ENJO utvikler sine egne fibre og kvalitetssikrer ned til minste detalj. Dette er håndtverk og teknologi på én gang.

EFFEKTIVITET

Med ENJO vasker du minst seks ganger renere enn med såpe. Og du gjør det på halve tiden.

ERGONOMI

Med ENJO kan du vaske uten å bøye deg unødig og utstyret er lett å håndtere, både for unge og gamle.

BÆREKRAFT

Produktene er øko-tex sertifisert, ISO-seritifisert, gjenbrukbare og gjenvinnbare. Produksjonen 100 % klimanøytral.

HVA SIER ANDRE OM ENJO?

 

„Superfornøyd! Etter 11 år og still going strong! Rengjør uten at man trenger å bekymre seg for kjemikalier og avgasser, ungene kan hjelpe til uansett hva man rengjør og så går det raskere så vi kan finne tid til mer kos”

Mia Elise Moen

 

„Helt fantastiske produkter. Har brukt disse produktene hjemme i 2 år. Kommer ikke til å gå tilbake til såpe produkter.”

Odd Arne Skårerverket

 

„Prøvd moppesystemet, og er meget fornøyd. Koster, men varer lenge (hatt i flere år, men er som nytt) og gjør vaskingen enklere. godt verktøy forenkler det meste, slik er det ogå med godt moppesystem! Har supplert med universalklut nå nylig og det ble fart på sakene”

Martin Henrik