Hjem

RENGJØRINGSPRODUKTER SOM GJØR VERDEN REN

At det ikke trengs kjemikalier for å rengjøre har vi bevist over hele verden i over 30 år. Vi har utviklet spesielle ENJO fibre som brukes bare med vann til en rekke forskjellige overflater og typer smuss. Resultatet blir 6 x renere enn med bruk av rengjøringsmidler. Ja, det er utrolig. Vi kaller det ENJOpure. Hjemmet ditt blir både rent og sunt samtidig. Du slipper ingen giftige kjemikalier inn i huset, puster ikke inn giftige stoffer og skyller ingen giftige kjemikalier ned i avløpet og ut i naturen.

Har du forelsket deg i våre produkter og kan ikke lenger holde entusiasmen tilbake, er ENJOlife vårt tilbud til deg. Arbeid meningsfylt og selvbestemt, start nå og bli med på å gjøre verden renere.

CLEAN THE WORLD

Våre bærekraftige rengjøringsprodukter er laget med god samvittighet. Vi er opptatt av høy kvalitet og miljøvennlige råvarer. Produksjonen vår er klimapositiv og brukte fibre resirkuleres. Flere og frere kunder rundt om i hele verden sparer hvert år mange liter rengjøringsmidler og søppel. Med ENJOs rengjøringsmåte og med deg forandrer vi verden.

HVOR KAN JEG KJØPE ENJO PRODUKTENE?

Det er veldig enkelt å rengjøre med ENJO, likevel trengs det en god innføring. For å være sikre på at våre kunder er fornøyde med produktene sine, tilbyr vi personlig veiledning og kundeservice i stedet for å selge produktene i butikken. Derfor valgte vi for 30 år siden å jobbe med direktesalg. Den beste måten å bli kjent med ENJO på, er gjennom en ENJO opplevelse.

OPPLEVE ENJO,
DITT HJEM BLIR TIL EN REN OPPLEVELSE

ENJOproduktene er tilgjengelige i over 26 land. Du får tak i dem gjennom en ENJOpreneur i ditt nærområde. På et ENJO kurs eller på en personlig visning lærer du alt hva fibrene kan.

1. Finn din ENJOpreneur

2. Avtal ditt ENJO kurs med familie og venner eller en personlig visning

3. Her kan du prøve ut ENJOproduktene selv og kjøpe dem

4. EN, TO, PURE – Gjør hjemmet ditt rent og sunt

For å være aktiv tilbyr ENJO deg og ditt nærmiljø to muligheter. Med våre rengjøringsprodukter gjør du hjemmet ditt ENJOpure og skaper et sunt miljø for deg og dine kjære. Med ENJOlife viser du, som selvstendig ENJOpreneur enda flere mennesker i ditt nærområde hvordan man rengjør på en miljøvennlig og bærekraftig måte.

ENJOPURE

GJØR DET RENT

Med ENJO gjør du hjemmet ditt rent, enkelt og effektivt, og du trenger ingen rengjøringsmidler mer.

ENJOpure rengjøring

ENJOLIFE

GJØR EN REN JOBB

Som ENJOpreneur tar du med våre geniale rengjøringsprodukter direkte til din familie og til menneskene i ditt nærområde.

Ditt ENJOlife

Rengjør med ENJO og/eller start din egen ENJO virksomhet. Uansett hva du velger hjelper du verden og klimaet.