GRØNN INNOVASJON

Grønn Innovasjon søker å skape en lokal arena og inspirasjonsdag for utveksling av ideer og mulige løsninger på noen av verdens miljøutfordringer. Vi ønsker å gi deg noen svar på hva som rører seg i ditt lokalmiljø av grønne initiativer, og hva du kan gjøre for å bidra til en renere og mer bærekraftig framtid. Om vi jobber på lag, kan vi skape store endringer i nettopp vårt lokalmiljø!

Arrangementet foregår på syv ulike lokasjoner i løpet av to korte uker, fra Drammen til Tromsø. Det blir foredrag, både fra lokale og internationale, grønne gründere. Bærekraftig, frisk og hjemmelaget servering. Vi gleder oss til å åpne dørene for deg. Kom, og la deg inspirere!

Du kan lese mer om hvert enkelt arrangement, påmeldingsdetaljer etc på Facebook ved å følge linkene under:

Mange spennende og inspirerende foredragsholdere!

Sjekk ut ditt nærmeste arrangement:

Grønn Innovasjon Drammen

Sted: Fylkeshuset i Drammen

Dato: 24. april

Tid: 19-21

Grønn Innovasjon Haugesund

Sted: Scandic Hotell

Dato: 28. april

Tid: 15:30-18

Grønn Innovasjon Kristiansand

Sted: Grønt Senter

Dato: 25. april

Tid: 18-20

Grønn Innovasjon Ålesund

Sted: Sunnmørspostens Auditorium

Dato: 30. april

Tid: 19:00-21:00

Grønn Innovasjon Sirdal

Sted: Sirdal Kulturhus

Dato: 26. april

Tid: 19-21

Grønn Innovasjon Tromsø

Sted: Scandic Grand Tromsø

Dato: 2. mai

Tid: 19-21

Grønn Innovasjon Stavanger

Sted: Scandic Stavanger Park

Dato: 27. april

Tid: 19-21

Enjo Norge sin grønne innovasjonsreise startet for over 25 år siden, med et mål om å fjerne såpe og skadelige rengjøringsmidler ut av norske husholdninger for godt. Men Enjo er bare én av brikkene i spillet for en mer bærekraftig og grønn framtid. Nå ønsker vi å samle andre brikker rund om i hele landet, slik at puslespillet kan settes sammen, med krefter fra lokalmiljøene.

14
13

Vår drøm er at du skal gå hjem med stjerner og håp i øynene. Med lyst til å bidra på din egen måte, ut ifra din livssituasjon. Med litt mer kunnskap i bagasjen om hvilke små og store endringer du kan gjøre og hvilken påvirkning det kan ha. Og ikke minst, hvilken påvirkning det har om mange på ett sted gjør små endringer til det bedre. “Tenk globalt, handle lokalt!”

Spørsmål? Ta kontakt!