Bli forhandler

KLAR FOR Å GJØRE EN FORSKJELL?

Du kan gjøre en positiv forandring, både for deg og menneskene rundt deg samt for miljøet. Ved å være ENJO-forhandler bidrar du til en renere verden og sunnere hjem, noe som også resulterer i bedre helse.

Som forhandler vil du være din egen sjef og styre dine egne arbeidsdager ut ifra hva som passer best for deg og din livsstil. Samtidig får du gode og nære kolleger samlet i en gruppe i ditt distrikt, og denne gruppen består også av en leder som du kan lære av og rådføre deg med. Er du en ledertype og ønsker mer ansvar, har du også muligheten til å bli Team leader.

I ENJO skaper du relasjoner med folk som brenner for det de driver med. Du får mulighet til å bli med på reiser og seminarer, både innenlands og utenlands.

Skap en bedrift og en livsstil du kan være stolt av ved å selge og fremme bærekraftig renhold som er bra for oss, våre hjem og miljøet.

Bli med og gjør en forskjell – og tjen penger på det.

HVORDAN JOBBER EN ENJO-FORHANDLER?

Som ENJO-forhandler holder du kurs i moderne renhold. Dette kan du gjøre på ulike måter, gjerne en kombinasjon av alle tre.

PERSONLIG VISNING

Tilpass kundens ønsker og behov ved å holde kurs for én husstand.

KURS MED FLERE GJESTER

Få kunden til å invitere noen venner hjem til seg for en hyggelig og lærerik kveld. Her kan du overbevise hele gjengen om den beste måten å rengjøre på.

SELG PÅ NETT

Driv din egen nettbutikk! Når dine kunder handler via nettbutikken får du provisjon.

HVA KAN ENJO TILBY?

FLEKSIBILITET

Tilpass jobben og arbeidstiden til din livsstil og hold kundekontakt på den måten som passer deg best. Du har din egen database med kunder og bestillinger på nett, så du kan jobbe fra hvor du vil!

OPPLÆRING OG OPPFØLGING

Samtidig som du er din egen sjef, vil du bli en del av en gruppe i ditt område. Du får personlig opplæring og oppfølging, og ENJOs hovedkontor er alltid der for deg.

PRODUKTER MED MENING

I Norge bruker vi atten millioner liter såpe årlig. Med ENJO kan dette reduseres med 90%. Bli med og gjør Norge renere!

INNTEKT, REISER OG PREMIER

I ENJO kan du motta belønning i ulike former. Tjen penger på salg og rekruttering, vinn premier og få mulighet til å bli med på fantastiske reiser sammen med andre forhandlere – både innenlands og utenlands!

BLE DU LITT NYSGJERRIG?

Ønsker du å vite mer om jobben som forhandler?

Bli med på vårt uforpliktende online informasjonsmøte!