Betingelser

Betingelser og vilkår

Firma-informasjon:
ENJO NORGE AS er importør av renholdsprodukter fra Østerrike, og har drevet med direktesalg i Norge siden 1992 gjennom forhandlere fordelt over hele landet.

Kontakt-informasjon:
ENJO NORGE AS
Org. nr. NO 963 811 020 MVA
Brev, returer og pakker sendes til: Postboks 474, Bedriftssenteret, 1411 Kolbotn
Besøksadresse: Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen
Tlf. 31295980
office@enjo.no

Produktinformasjon:
Produktene er avbildet på nettet med priser. Ved å klikke på produktet, vil det fremkomme en beskrivelse av produktet og dens egenskaper.

Priser:
Alle priser er i norske kroner og vises både inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenester på siden. Ta kontakt med oss, hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Ekspedering av ordre:
Varene leveres/sendes til kunde, så snart ordren er effektivisert.

Leveranse:
Vanligvis vil varene sendes fra oss i løpet av 1 til 3 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare, vil en skriftlig beskjed følge sammen med vareforsendelsen. Dersom flere produkter ikke er på lager, vil vi ringe og informere om dette.

Frakt:
Vi sender varene som Pakke i postkassen eller som Servicepakke som må hentes på postkontoret, avhengig av størrelse på pakken.

Personopplysninger:
ENJO NORGE AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person, vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.Er kjøpet gjort via en forhandler vil personopplysninger også være tilgjengelig for våre samarbeidspartnere (forhandlere).

Avbestilling:
Dersom handelen er via nettbutikken og du ønsker å avbestille varene, ringer du ENJO NORGE AS og vi tilbakefører pengene. Er handelen gjort via forhandler, kontakter du forhandleren.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi ENJO NORGE AS skriftlig beskjed (e-post eller brev). ENJO NORGE AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett:
Angrefrist gjelder fra den dagen kjøperen mottok varen og 30 dager fremover.
Angrerettskjema

Garanti:
ENJO NORGE AS har to års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle produktene.

Betaling:
Kjøp fra forhandler betales etter avtale med forhandler.
Kjøp på enjo.no og direkte av ENJO NORGE AS blir behandlet av Walley .

Walley:
I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi betaling med Walley. Walley samler alle de viktigste betalingsmåtene i en og samme løsning. Velg mellom direktebetaling med kort, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte i kassen, før du bekrefter kjøpet. Kort- og bankbetalingen skjer smidig uten at du behøver å forlate siden.

Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet.

For at du skal kunne velge faktura eller delbetaling må du oppgi adressen din (den som er registrert i folkeregisteret) som leveringsadresse, og du må ha fylt 18 år når du bestiller. En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter.
my.walley.no kan du se en oversikt over alle ubetalte faktura fra Walley.

For å se fullstendige vilkår for Walley, se lenke nedenfor:
Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt