Publisert 2 kommentarer

Våre beste duoer

14. februar er det alle hjerters dag, og det markerer vi ved å skryte litt av våre og kundenes favorittpar i produktjungelen vår. Noen ting fungerer rett og slett bedre med en partners hjelpende hånd.

Grovrentmopp + Universalmopp

Denne moppeduoen etterlater superrene og blanke gulv – uten kjemikaliehinne og uten skjolder. Fukt Grovrentmoppen og vask gulvet seksjonsvis mens du ettertørker med Universalmoppen. Du trenger selvfølgelig også moppestativ – de klarer seg ikke helt på egenhånd.

Vindusvasker + Mikrolett vindu

Å vaske vinduer er utrolig enkelt og kjapt gjort med denne duoen. Bruk en sprayflaske med vann til å sprute på vindusfiberen og på vinduet og vask før du snur Vindusvaskeren og bruker nalen til å dra av vannet. Overflødig vann tørker du av med Mikrolett vindu. Ingen kjemikalier – ingen skjolder.

Duohanske kjøkken + Mikrolett kjøkken

Kjøkkenet er viktig å holde rent – og da mener vi uten giftige kjemikalier. Å bruke spraysåpe på kjøkkenbenken gjør at du lager en hinne på overflaten med helseskadelige stoffer som du både puster inn og får i deg når du lager mat på benken. Denne duoen holder kjøkkenet trygt og kjemikaliefritt. Fukt hansken og vask i sirkulære bevegelser for å løfte opp bakterier og smuss. Tørk deretter med mikroletten for å holde flatene tørre og uinteressante for bakterier.

Kjøkkenskrubb + Skurepasta

Skal du for eksempel vaske stekeovnen er dette en perfekt match. Kjøkkenskrubben har en grønn side for vanlig vask, samt en grovere side for en skrubbeeffekt. Har du ikke vasket stekeovnen på en stund kan det hende Kjøkkenskrubben trenger litt hjelp fra Skurepastaen. Denne består av naturlige midler som hjelper til å løsne fastbrente flekker og fett.

Baderomshanske + Mikrolett bad

Oppnå et skinnende rent bad med denne baderomsduoen! Baderomshansken brukes fuktig løfter opp og fanger alt smuss og skitt, og Mikroletten brukes til å tørke helt tørt. Husk at bakterier trives i fuktige områder, så derfor skal man alltid ettertørke. ENJO-tex-fiberen absorberer ikke vann.

Toalettvasker + Kalkløser

Toalettvaskeren er ikke en erstatter for den tradisjonelle toalettbørsten, som er til å ta vekk det verste med. ENJOs toalettvasker brukes til mer grundig rengjøring av toalettskålen, og sammen med Kalkløseren gjør denne duoen det ekstra rent og blankt – og det dufter friskt.

2 kommentarer på “Våre beste duoer

  1. Beste produkter i verden

    1. Yesss! 😀 Fantastisk at du er fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.