Publisert Legg igjen en kommentar

Sommer i nettbutikken

Vi har en god og en dårlig nyhet til deg i juli. La oss starte med den dårlige slik at enden blir god 🙂

Dårlig nyhet: Lager og kontor holder steng i uke 28, 29 og 30. Det vil si at om du bestiller varer fra oss nå blir de ikke levert før i uke 31. Første uken i august.

God nyhet: En av våre bestselgere; mediummoppen er kommet i ny og enda bedre utgave! Handler du for over 1500 kr i juli får du denne med på kjøpet, helt gratis!!! Den nye mediummoppen vasker og tørker i en smekk, noe som gjør den perfekt for rask vask av alle flater!

BRUK KUPONGKODEN «SOMMERVASK» ved utsjekk (husk å legge mediummoppen til i handlekurven først) så blir 580 kroner trukket fra totalbeløpet.

sommervask

Vi minner samtidig om at mange av våre forhandlere er aktive i sommer, selv om hovedkontoret har stengt. Søk opp «Enjoforhandler» på facebook så finner du kanskje en i nærheten av deg! ENJOSNAP på Snapchat er også et bra sted å komme i kontakt med en forhandler. Der er det alltid noen på som kan svare på spørsmål og veilede deg, (nesten) døgnet rundt.

GOD SOMMER(VASK)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *