Publisert 3 kommentarer

Hva er vitsen med Enjo?

ENJO? Hva er det for noe? Vaskekluter laget av plast? Hva er vitsen med det? Det høres jo ikke særlig miljøvennlig ut akkurat. Og kjemikaliefritt? Består ikke verden av kjemikalier da? Men altså… Hør nå her:

ENJO er et rengjøringssystem som gjør det mulig å vaske rent (6 ganger renere faktisk) enn med såpe. Det er trygge og effektive rengjøringsprodukter laget av fibertråder. Tykkere enn mikrofiber, men mye tynnere enn vanlig tråd. Ja, også er det laget av plast. Jeg kommer tilbake til det.

ENJO har utviklet et spekter av produkter til ulikt bruk. På samme måte som det selges én type såpe til toalettet og en annen til kjøkkenbenken, har ENJO ulike fiber til ulikt bruk, slik at det virker, men samtidig er skånsomt mot overflatene. Det vil si a klutene ikke ødelegger (sliper ned) gulvet eller spisebordet ditt, slik man kan oppleve med andre mikrofiberkluter.

Vi selger en pakke som heter ENJO Pure. Den inneholder alt du trenger for å legge om til ENJO i hele huset og kaste ut såper og vaskesprayer for godt. Og med kjemikalier mener vi de kjemikaliene vi vanligvis tenker på når det er bilde av flammer, kryss og dødninghoder på baksiden av emballasjen. De med advarsler om å skylle med rikelig vann og kontakte lege ved svelging, sprut i øyne og tilsvarende. Vi snakker altså om potensielt skadelige kjemikalier. Ikke om vann, luft og jord som er en del av vårt naturlige miljø.

Men jeg bruker sånn naturlig såpe og spray, jeg. BRA, sier vi da. Det er mye bedre. Men, husk at det legger fortsatt igjen et belegg på overflaten som tiltrekker seg støv og partikler, som senere virvles rundt i lufta og som du puster inn. Og det er fortsatt litervis med såpe som går i avløpet, og ut i naturen.

Men sa du plastikk? Ja, du hørte riktig. ENJO er i stor grad laget av plastforbindelser. Du har kanskje også hørt at det ikke er bra å amme spedbarn, fordi du overfører lagrede giftstoffer og tungmetaller til barnet? Men det er konkludert med at fordelene veier opp de eventuelle ulempene, så det er fortsatt anbefalt å amme. En litt søkt sammenligning tenker du kanskje nå, Men det er samme sak med ENJO. Fordi produktene har så høy kvalitet, så lite utslipp av plastpartikler i vask, så lang levetid, produksjonen er så ren (ENJO er karbonnøytralt), helsefordelene så store og miljøbesparelsene enorme er det verdt det. Om man ser stort på det.

Du sparer penger og tid. Man må investere for å tjene i lengden. Det gjelder alle områder av livet. Både økonomisk og helsemessig er det en betydelig gevinst over tid. Du sparer inn en pakke (kjemikaliefritt hjem) etter litt over ett år sammenlignet med en gjennomsnittlig husholdnings forbruk av rengjøringsmidler.

Så hva er vitsen? Jo, å spare helse, miljø, tid og penger med verdens beste vaskesystem.

Er det noe å lure på da? Svar på flere eventuelle spørsmål kan du finne her.

Ta kontakt om du ønsker veiledning eller demonstrasjon. Vi setter deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

 

3 kommentarer på “Hva er vitsen med Enjo?

  1. Kjemikaliefritt

  2. Rent, praktisk, miljøvennlig og billig helt perfekt

  3. Fantastiske produkter og stødig konsept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.