Posted on 2 Comments

Trine på gården

 

De siste årene har det blitt mye fokus på hva vi spiser, hvordan vi lager mat, eller ikke lager mat, og store økninger i antall ferdige kjøpte middagsløsninger. Dette har fått Trine til å tenke. På hva hun gir sine barn. På hva hun er med på å gi videre til neste generasjon av matvaner og uvaner? Hvilke livsstilsykdommer “godtar” vi bare? Og ikke minst allergier?

Historien om Trine på Gården startet med en drøm om å fornye mormors kjøkken. Helt fra hun var liten, har Trine hatt med seg sterke matminner om mat og opplevelser rundt kjøkkenbordet. Det ble for henne selve spiren til å starte drømmen om å skape matglede også for andre.

Inspirasjon ble drøm – og drøm ble virkelighet i 2012. Da åpnet Trine på Gården kjøkkenet på en liten, koselig bondegård i Søgne. Selv om de har vært små, har de hele tiden fokusert på å skape matgleder for andre gjennom satsing på lokale råvarer fra stolte bønder. Tine er opptatt av å ta vare på de gamle mattradisjonene, og i tillegg utnytte råvarene på det tidspunkt de er mest næringsrike og smakfulle. Trine kaller det ekte og ærlig mat.

Trines produkter inneholder ikke tilsettingsstoffer og det er fokus på å bruke minimalt med både salt og sukker. Målet er at produktene skal være sunnere enn tilsvarende produkter i markedet. Hun bruker alltid råvarer som er i sesong, når de har mest smak og høyest næringsinnhold.

Når man er opptatt av kvalitet og helse i matveien, er det også logisk å tenke helse og helhet ellers i husholdningen. Nettopp derfor var Enjo et helt naturlig valg for Trine. Hun vil spesielt anbefale kjøkkenproduktene, da det er viktig å holde det rent og ryddig rundt seg når man lager mat. Med Enjo går det lekende lett, og man trenger ikke være redd for å få såpe eller noe annet giftig i maten.

Vi er SÅ stolte og glade over å ha Trine med oss som ambassadør! Vi anbefaler Trines produkter på det varmeste. Året rundt, men kanskje spesielt nå i julen når det skal være noe ekstra godt på bordet. Både til julemiddagen og på julefrokostbordet.

Trine har en blogg med deilige oppskrifter og tips til julematen. Hun har også en nettbutikk, om du ikke finner varene i en butikk i nærheten av deg. Nydelige gavepakker til jul er det også. Spiselige gaver blir jo aldri feil!

 

2 thoughts on “Trine på gården

  1. Ja takk. Eg vil gjerne vinne

  2. Kjempefin gave

Comments are closed.